Recent Posts
Starters Kit voor Sensitieve Onderneemsters

Het leven is vóór jou: hoe je beter je goede voornemens volhoudt en realiseert!

Heb je oefening van het loslaten van 2019 gedaan? Je kan hem hier nog eens nalezen. Alles van 2019 mag je achter je gaan laten, de geleerde lessen meenemen. En je mag helemaal met een schone lei beginnen voor 2020. Als je nou eens alles zou mogen wensen wat je zou willen. En je het gevoel hebt dat je de wind in de zeilen hebt. Je niet aan eerdere mislukte pogingen denkt, of het nou op je gebied van relaties, gezondheid/well-being of je bedrijf/volgende werkstap is.... Alles is mogelijk! Het leven wil dat jij diepste verlangens werkelijkheid worden. Het leven is VOOR jou Jij hebt de regie En echt alles is mogelijk... Waar liggen dan jouw verlangens. Wat heeft de meeste energie? Vaak komen mensen bij mij met een 'probleem (een eet- of relatieprobleem, stress- burnout verschijnselen), en ons hoofd heeft de neiging dat allemaal uit te pluizen. Het ligt in het verleden, het ligt aan de ander, en onze creatiekracht verdwijnt in het afvoer putje. Einstein zei het al: “Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt” Je kunt ook zeggen: je kunt het niet oplossen op het niveau waarop het is ontstaan. Om tot een oplossing te komen zul je vanuit een ander perspectief, vanuit een nieuw inzicht moeten leren kijken

Daarom wil ik je uitnodigen om meer vanuit je verlangens te leven. En daar je aandacht op te richten. Alles waar we aandacht aan geven groeit. En begin eens met de zin... mmmm.....het lijkt me zo heerlijk om...het lijkt ze zo fijn als......mmm...... Ik een vervulde relatie heb Een baan heb die bij mij past Ik echt impact heb Ik me vitaal en gezond voel.. Dit zijn de 8 gebieden van onze verlangens:

1. De liefde (Relaties)

2. Werk (in dienstverband of als zzp-er)

3. Well-being/vitaliteit/ gezondheid

4. Welvaart Geld/ Succes/

5. (Zelf) Vertrouwen

6. Spiritualiteit (je meer verbonden/gedragen voelen door iets groters dan jij)

7. Creativiteit

8. Je roeping/missie

In bijlage kan je de Oefening: 'Jouw diepste verlangens' vinden. Deze oefening komt uit mijn Bevrijd Leven Methode. En kan je ook vinden in het boek Bevrijd je leven van emotie-eten. (p. 44) De oefening is heel behulpzaam om te voelen waar je het beste op dit moment je aandacht op kan richten in je leven. Net zoals het groeiproces van een bloem, boom, beestje, een natuurlijk proces is, is onze groei net zo natuurlijk. Als je je verlangens durft te volgen. Misschien heb jij wel heel veel zin om lekker creatief te zijn, tijd aan je wel-zijn te besteden, maar zegt je hoofd/systeem: 'nee, je moet werken, je moet geld verdienen, je moet afvallen, je moet/moet....'.

Wees je daar dan liefdevol bewust van, en durf je intuitie, je hart, je gevoelens, verlangens te volgen. Het heeft mijn leven volkomen veranderd! Hoe, dat mijn leven heeft veranderd, kan je in deze blog lezen.

En als je je niet bij machte, in staat voelt om het alleen te doen, weet je dan welkom in de praktijk. Je moet het wel zelf doen, maar niet alleen! Laat 2020 jouw jaar worden. Liefs,

Joan

Wees je daar dan liefdevol bewust van, en durf je intuitie, je hart, je gevoelens, verlangens te volgen. Het heeft mijn leven volkomen veranderd! Hoe, dat mijn leven heeft veranderd, kan je in deze blog lezen. Liefs, Joan

  • Instagram Social Icon
  • Praktijk Joan Bieger Eetstoornis
  • Joan Bieger Eetproblemen therapeute

eetproblemen haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

eetstoornissen omgeving haarlem 

eetstoornissen amsterdam

eetstoornis amsterdam 

Mijn blogs over gevoeligheid, emotie-eten en een goede relatie met jezelf, de mensen om je heen & je partner, ontvangen?

Meld je hier aan: 

eetproblemen omgeving haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

Praktijk Joan Bieger - Heemstede - Haarlem - Amsterdam

anorexia

boulimia

vreetbuien

emotionele eter

wie kan mij helpen met