top of page
Copy of Untitled.jpg

B.E.V.R.I.J.D.

L.E.V.E.N.

traject zonder EET& GEWICHTSPROBLEMEN

KOM IN JE KRACHT DOOR OP DE JUISTE MANIER
AAN JE EETPROBLEMEN TE WERKEN- In 7 weken -
Wordt 2022 jouw jaar om je 
Te bevrijden van emotie-eten&Lekker in
Je vel te komen: Fit, blij en vrij

Veel van mijn klanten hebben baat bij een intensieve begeleiding. In het begin is de
innerlijke saboteur vaak nog zo sterk, dat extra begeleiding het proces behoorlijk
versnelt. Ik heb dat opgelost door een traject samen te stellen, waarin je naast -
live coaching - ook email begeleiding krijgt.
 

Ik heb gezien dat er significant verschil is tussen de mensen die deze extra begeleiding wel of niet krijgen. Ze kregen veel sneller inzicht en resultaten. Zelf geloof ik dat het ook komt omdat het ook veiligheid & verbinding geeft: een lijntje te hebben, waar je helemaal jezelf kan zijn. Iemand met kennis en ervaring, en die de juiste dingen op de juiste momenten kan zeggen. Iemand die het zelf heeft ervaren, en die dus weet dat 'dan stop je toch gewoon met koekjes eten of dieten' niet werkt.

Daarnaast zie ik dat veel mensen met eetproblemen zich schamen en denken dat ze de enige zijn die hiermee worstelen. Er gebeurt iets als je in een groep zit met gelijkgestemden, vrouwen die met dezelfde dingen worstelen, maar ook soms verder zijn dan jij, waardoor je inspiratie kan vinden & hoop. En hetzelfde kan jij weer voor anderen betekenen: hoop, inspiratie en liefde. Vandaar dat er een een Facebookgroep & een workshop in zit. Ik snap dat het spannend kan zijn om zichtbaar te worden in je eetproblemen, maar ook heel bevrijdend. Je bent namelijk echt niet de enige!

 

Daarom is er het B.E.V.R.I.J.D. L.E.V.EN.: In 7 stappen een gezonde relatie met jezelf, voeding en je lichaam. Ik weet dat velen van jullie de hoop hebben opgegeven, maar wat je wilt is zoveel dichterbij dan je denkt. En soms heb je een ander iemand of een groep er voor nodig om daar te komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij net als Rebecca, Marijke & Inge ook vrijheid ervaren:

"Ik had geen idee dat ik teveel at, omdat ik eigenlijk (hoog)GEVOELIG was. Ik zoveel voelde, en me geen raad wist daarmee. Ik voelde me vaak helemaal OVERSPOELD.

Dankzij de begeleiding & o.a. de oefening 'wat is mijn werkelijke behoefte - terwijl het lijkt alsof ik naar eten snak' zit ik veel beter in mijn vel en heb ik weer grip op mijn gevoelens en leven. Ik heb grenzen leren aangeven, kan nu veel beter zeggen wat ik nodig heb, en zorg veel beter voor mezelf. Ik ben heel dankbaar voor! Juist door het eten los te laten, en me bezig te houden met wat ik voel, wie ik ben, en wat ik graag wil, ben ik van mijn eetproblemen afgekomen! Ik had dat nooit alleen gekund". Rebecca - 29 jaar.

“Ik ben zo blij dat ik bij jou ben geweest. Toen ik terug fietste naar huis voelde ik me al beter, ik was ontspannen iets wat ik al 2 maanden niet meer gevoeld heb. Eten zit niet meer de hele dag in mijn hoofd en ik hoef geen moeite te doen om verleidingen te weerstaan. Dat lukt me nu zonder problemen heerlijk.” - Marijke, 51 jaar

Dit heeft Jeanet ervaren na het Traject: "Ik worstelde met eetbuien en een intern conflict met mezelf omdat ik schuldgevoelens had na een eetbui. Rationeel wist ik dat ik niet goed bezig was maar emotioneel was de drang naar ongezond voedsel sterker. 


Ik vond de online training een mooie aanvulling op het individuele traject.  
De structuur die het gaf door 3 x per week een mail en inspiratie-video te ontvangen, werkte voor mij zeer prettig.  

En het contact met bondgenoten via de mini-retraite en FB groep, zag ik echt als meerwaarde. Het inzicht dat ik niet de enige ben met deze problematiek gaf mij steun. Ik heb geleerd dat wanneer ik met meer compassie naar mezelf luister, dit meer effect heeft dan streng te zijn voor mijzelf. Na het doorlopen van het traject, zie ik dag ik gevoelens wegat. Ik weet nu hoe ik daar bij stil kan zijn, en niet meer eten hoef te gebruiken om mij een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Ook is mijn negatieve zelfbeeld echt veranderd.

De meditaties gebruik ik nog geregeld. En het bewust-zijn dat ik vanuit innerlijke kracht wil leven ipv op wilskracht, met name rondom eten.  Het naslagwerk in de vorm van het boek geeft mij steun. Elke keer lees ik bepaalde paragrafen weer op een andere manier.  

Heel fijn was dat ik ook 3x met mijn partner voor relatie-coaching geweest, dat heeft onze relatie echt een boost gegeven!
Ik vind de praktijk veelzijdig doordat er individuele coaching is, een online training, relatie coaching en ook de mogelijkheid voor live-sessies op afstand waren voor mij een uitkomst . Ook de inrichting van de praktijk spreekt mij aan, ik heb dit als uitnodigend ervaren. Joan ervaar ik als: betrokken, eerlijk, meedenkend, inspirerend.

Untitled design-2.jpg

Voel je, merk je

 • dat je je schaamt voor jezelf

 • het zo zat bent om steeds met eten en jezelf bezig te zijn

 • dat je het gewoon niet snap waarom het niet lukt 

 • en ben je klaar om die stap te nemen? Om eetproblemen als mogelijkheid te gaan zien om in je kracht te komen? Dan is dit traject ECHT wat voor jou. 

Wil jij ook graag:

 • een normale relatie met eten?

 • je niet meer schamen voor je eetpatroon of je lichaam of je gewicht

 • uit die cirkel van steeds hoop hebben en dat het toch weer niet lukt (maandag begin ik weer...)

 • trots zijn op jezelf, omdat je weer grip hebt op je eetgedrag en jezelf

 • hulp krijgen

Ja, ik doe het! OF Ja, wil eerst graag een intake gesprek  voor 75,00 in plaats van 99,00

 

WAT BIEDT HET 3-maanden TRAJECT?
(NU de 7 weekse ONLINE training t.w. 147 er gratis bij!)

 • 7 sessies Live of  via Skype van 1 uur (B.E.V.R.I.J.D. Elke letter staat voor 1 stap van de methode Plus 1 afrondsessie) t.w. van 693 euro
   

 • 2x per week email contact aan de hand van specifieke opdrachten. Plus Verzameling met allemaal voorbeelden van 'Dialogen schrijven' van de hand van clienten en begeleidt door mij. Goud waard! (t.w. van 238,50 euro)
   

 •  BONUS: 1 mini-retraite naar keuze: Van Wilskracht naar Zacht Kracht of 
  De Masterclass Dialogen schrijven/Reparenting Yourself (hou de agenda in de gaten) 
  Deze maken deel uit van de Bevrijd Leven Methode®.
  Of korting van 50 euro op de vrouwenretraite op 11 & 12 november 2023
   

 • Het Boek B.E.V.R.I.J.D. je leven van emotie-eten – in 7 stappen een gezonde relatie met jezelf, voeding en je lichaam. Gesigneerd met een persoonlijke boodschap van mij. Plus verrassing!  (t.w. van 25 euro)
   

 • GRATIS: De Online training Bevrijd je leven van Emotie-eten, zodat je het nog een keer kan herhalen. Eetproblemen lost zich vaak op in ‘laagjes’, beetje voor beetje. We hebben het vaak nodig om dingen vaker te horen, voordat het inzicht echt valt. (t.w. van 47)

Investering 850 euro (in plaats van 1103) bij betaling in 1 keer, altijd voorafgaand aan het traject. Of 3 termijnen van 300 euro. Incl. BTW.  Dit is een korting van 253 euro. Kijk hier voor de vergoedingen. Bij b.v. Avero Achmea krijg je 550 of 750 van dit traject terug! Waardoor je eigen investering slechts 300 of 100 euro is.Je krijgt aandacht, begeleiding en precies die praktische tools aangereikt waardoor je eindelijk begrijpt waar je eetproblemen vandaan komen en hoe je ze kan oplossen. Net als alle vrouwen die jou de afgelopen 15 jaar voorgingen. Lees hier hun ervaringenHet programma is gebaseerd op 7 sleutels, die de basis vormen voor een probleemloze relatie met eten. Deze methode is gebaseerd op 15 jaar ervaring werken met vrouwen met eetproblemen. Deze 7 stappen leiden van Controle naar Vertrouwen. Ben je er klaar voor? Hier heb je een goed overzicht.

bottom of page