B.E.V.R.I.J.D.

L.E.V.E.N.

traject zonder EET& GEWICHTSPROBLEMEN

KOM IN JE KRACHT DOOR OP DE JUISTE MANIER AAN JE EETPROBLEMEN TE WERKEN
Tijdens coronovirus online programma t.w. 149 euro er gratis bij.

Veel van mijn klanten hebben baat bij een intensieve begeleiding. In het begin is de innerlijke saboteur vaak nog zo sterk, dat extra begeleiding het proces behoorlijk versnelt. Ik heb dat opgelost door een traject samen te stellen, waarin je naast - live coaching - ook email begeleiding krijgt.
 

Ik heb gezien dat er significant verschil is tussen de mensen die deze extra begeleiding wel of niet krijgen. Ze kregen veel sneller inzicht en resultaten. Zelf geloof ik dat het ook komt omdat het ook veiligheid & verbinding geeft: een lijntje te hebben, waar je helemaal jezelf kan zijn. Iemand met kennis en ervaring, en die de juiste dingen op de juiste momenten kan zeggen. Iemand die het zelf heeft ervaren, en die dus weet dat 'dan stop je toch gewoon met koekjes eten of dieten' niet werkt.

Daarnaast zie ik dat veel mensen met eetproblemen zich schamen en denken dat ze de enige zijn die hiermee worstelen. Er gebeurt iets als je in een groep zit met gelijkgestemden, vrouwen die met dezelfde dingen worstelen, maar ook soms verder zijn dan jij, waardoor je inspiratie kan vinden & hoop. En hetzelfde kan jij weer voor anderen betekenen: hoop, inspiratie en liefde. Vandaar dat er een een Facebookgroep & een workshop in zit. Ik snap dat het spannend kan zijn om zichtbaar te worden in je eetproblemen, maar ook heel bevrijdend. Je bent namelijk echt niet de enige!

 

Daarom is er het B.E.V.R.I.J.D. L.E.V.EN.: In 7 stappen een gezonde relatie met jezelf, voeding en je lichaam. Ik weet dat velen van jullie de hoop hebben opgegeven, maar wat je wilt is zoveel dichterbij dan je denkt. En soms heb je een ander iemand of een groep er voor nodig om daar te komen.

Wil jij ook graag:

 • een normale relatie met eten?

 • je niet meer schamen voor je eetpatroon of je lichaam of je gewicht

 • uit die cirkel van steeds hoop hebben en dat het toch weer niet lukt (maandag begin ik weer...)

 • trots zijn op jezelf, omdat je weer grip hebt op je eetgedrag en jezelf

 • hulp krijgen

Voel je, merk je

 • dat je je schaamt voor jezelf

 • het zo zat bent om steeds met eten en jezelf bezig te zijn

 • dat je het gewoon niet snap waarom het niet lukt 

 • en ben je klaar om die stap te nemen? Om eetproblemen als mogelijkheid te gaan zien om in je kracht te komen? Dan is dit traject ECHT wat voor jou. 

 

Wil jij net als Rebecca, Marijke & Inge ook vrijheid ervaren:

"Ik had geen idee dat ik teveel at, omdat ik eigenlijk (hoog)GEVOELIG was. Ik zoveel voelde, en me geen raad wist daarmee. Ik voelde me vaak helemaal OVERSPOELD.

Dankzij de begeleiding & o.a. de oefening 'wat is mijn werkelijke behoefte - terwijl het lijkt alsof ik naar eten snak' zit ik veel beter in mijn vel en heb ik weer grip op mijn gevoelens en leven. Ik heb grenzen leren aangeven, kan nu veel beter zeggen wat ik nodig heb, en zorg veel beter voor mezelf. Ik ben heel dankbaar voor! Juist door het eten los te laten, en me bezig te houden met wat ik voel, wie ik ben, en wat ik graag wil, ben ik van mijn eetproblemen afgekomen! Ik had dat nooit alleen gekund". Rebecca - 29 jaar.

“Ik ben zo blij dat ik bij jou ben geweest. Toen ik terug fietste naar huis voelde ik me al beter, ik was ontspannen iets wat ik al 2 maanden niet meer gevoeld heb. Eten zit niet meer de hele dag in mijn hoofd en ik hoef geen moeite te doen om verleidingen te weerstaan. Dat lukt me nu zonder problemen heerlijk.” - Marijke, 51 jaar

 

WAT BIEDT HET 3-maanden TRAJECT?
(NU de 7 weekse ONLINE training t.w. 147 er gratis bij!)

 • 7 sessies Live of  via Skype van 1 uur (B.E.V.R.I.J.D. Elke letter staat voor 1 stap van de methode Plus 1 afrondsessie) t.w. van 665 euro
   

 • 2x per week email contact aan de hand van specifieke opdrachten. Plus Verzameling met allemaal voorbeelden van 'Dialogen schrijven' van de hand van clienten en begeleidt door mij. Goud waard! (t.w. van 295).
   

 • Lid van gratis FB groep "Samen Slagen bij Emotie-eten"(zodat je ook in contact bent met anderen) - onbetaalbaar (50 euro)
   

 • GRATIS 2,5 uur durende mini-retraite of  50% korting op de 21-dagen Challenge of andere variant uit de Bevrijd Leven Methode®. Zodat je ook gelijkgestemden ontmoet. 
   

 • Het Boek B.E.V.R.I.J.D. je leven van emotie-eten – in 7 stappen een gezonde relatie met jezelf, voeding en je lichaam. Gesigneerd met een persoonlijke boodschap van mij. Plus verrassing!  (t.w. van 25 euro)
   

 • Investering 850 euro (in plaats van 1085) bij betaling in 1 keer, altijd voorafgaand aan het traject. Of 3 termijnen van 300 euro. Incl. BTW.
  Dit is een korting van 235 euro.
  Kijk hier voor de vergoedingen. Bij b.v. Avero Achmea krijg je 550 of 750 van dit traject terug! Waardoor je eigen investering slechts 300 of 100 euro is.
   

 • Je krijgt aandacht, begeleiding en precies die praktische tools aangereikt waardoor je eindelijk begrijpt waar je eetproblemen vandaan komen en hoe je ze kan oplossen. Net als alle vrouwen die jou de afgelopen 15 jaar voorgingen. Lees hier hun ervaringen.

  Het programma is gebaseerd op 7 sleutels, die de basis vormen voor een probleemloze relatie met eten. Deze methode is gebaseerd op 15 jaar ervaring werken met vrouwen met eetproblemen. Deze 7 stappen leiden van Controle naar Vertrouwen. Ben je er klaar voor? 

Ja, ik doe het! OF Ja, wil eerst graag een intake gesprek  voor 75,00 in plaats van 95,00
 • Instagram Social Icon
 • Praktijk Joan Bieger Eetstoornis
 • Joan Bieger Eetproblemen therapeute

eetproblemen haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

eetstoornissen omgeving haarlem 

eetstoornissen amsterdam

eetstoornis amsterdam 

Mijn blogs over gevoeligheid, emotie-eten en een goede relatie met jezelf, de mensen om je heen & je partner, ontvangen?

Meld je hier aan: 

eetproblemen omgeving haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

Praktijk Joan Bieger - Heemstede - Haarlem - Amsterdam

anorexia

boulimia

vreetbuien

emotionele eter

wie kan mij helpen met