Seen it

done it

Been there

Specialiste in eetstoornis geboren uit eigen ervaring 

Ik ken ze allemaal. Alle one-liners waar je mee te maken krijgt wanneer je met een eetstoornis kampt. Alle goede raad, dingen die jij alleen begrijpt en verder niemand..

 

Ik werk nu meer dan 15 jaar met mensen met eetproblemen, en ben flink ervaringsdeskundig om het maar zo te noemen. Vanaf mijn 13 tot en met mijn 25e ging ik gebukt onder eetbuien en werd dit een donkere periode in mijn leven.

 

Ik weet dus echt waarover dit gaat en mag concluderen dat het kunnen sparren, klankborden en samen werken aan herstel met iemand die van binnenuit begrijpt wat jij bedoelt, zeer goede resultaten geeft.

 

Natuurlijk is het belangrijk dat je ook persoonlijk een 'klik' met mij ervaart.

En hiervoor bied ik dan ook altijd, geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek (95 euro) - zonder verplichting - aan waarin we samen kijken of we voelen: YESSS wij gaan het gewoon doen! Na deze kennismaking zijn de kosten ook 95,- euro per gesprek van 1 uur.  Die kosten worden vaak deels vergoedt. Bij 'contact' kan je daar alles over lezen. Neem jij de eerste stap? Dat is nu net het enige waar ik je niet bij kan helpen!  

 Joan bieger

Eetstoornis

Overgeven

Duivel op mn schouder

Boulimia
Vreetbuien

24/7 met eten bezig zijn

Maandag begin ik weer

emotie eten

stress eten

steeds een nieuw dieet

ik schaam me zo

Een eetstoornis of eetproblemen komt veel vaker voor dan wij denken. Het taboe dat bij anorexia of boulimia optreed is groot en veel patiënten met een eetstoornis begrijpen niet wat er nodig is om te genezen van je eetproblemen. Joan Bieger uit Haarlem en Heemstede werkt landelijk en ook veel in de regio Amsterdam. Zij is gespecialiseerd coach en therapeute voor mensen met eetproblemen zoals anorexia en boulimia. in 

  • Instagram Social Icon
  • Praktijk Joan Bieger Eetstoornis
  • Joan Bieger Eetproblemen therapeute

eetproblemen haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

eetstoornissen omgeving haarlem 

eetstoornissen amsterdam

eetstoornis amsterdam 

Mijn blogs over gevoeligheid, emotie-eten en een goede relatie met jezelf, de mensen om je heen & je partner, ontvangen?

Meld je hier aan: 

eetproblemen omgeving haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

Praktijk Joan Bieger - Heemstede - Haarlem - Amsterdam

anorexia

boulimia

vreetbuien

emotionele eter

wie kan mij helpen met