top of page
Je gevoeligheid is je Kracht
alexander-schimmeck-xnPxVawdg54-unsplash

Joan

BiegerlANDELIJK  COACH & THERAPEUTE

Joan%20%20Family-10_edited.jpg

Ook ik heb geworsteld met mijn hoog sensitiviteit. 

 

Bij mij heeft de downside van gevoeligheid geleid tot eetproblemen en veel harder werken dan bij mijn gevoelige natuur past. Toen ik eenmaal van mijn gevoelige aard mijn kracht wist te maken, en er goed voor leerde zorgen - kwam ik in mijn kracht en ben ik nog meer mijn eigen pad gaan kiezen. En dat voelt heel goed. 

Ik weet nu dat ik nooit zo goed mijn werk als therapeut, coach zou kunnen doen als ik mij niet kan inleven in de gevoelens van anderen, als ik niet als aanvoelen wat er achter hun woorden schuil gaat.  Als ik niet al weet/voel wat iemand zelf misschien nog niet weet. En ik zou ook nooit meer anders willen zijn.

 

Maar, het is een lange weg geweest om liefdevol voor mezelf te worden. Als je eetproblemen hebt gehad, heb je een strenge innerlijke criticus ontwikkeld. Zelfliefde is iets wat je dan totaal niet kent.

 

Toen ik eenmaal deze liefde voor mijzelf ging voelen en dus ook mijn gevoeligheid als kracht ging zien, ontstond er vrijheid om mijzelf te zijn en mijzelf niet met andere mensen te hoeven vergelijken. Ik mag gevoelig zijn en ik mag mijn leven op mijn manier leven. Toen ik dat eenmaal kon, wilde in niets liever dan anderen helpen om ook liefde voor zichzelf te kunnen voelen en zichzelf te durven zijn. Vandaar mijn liefde voor het vak van coach en therapeut.

 

Opleidingen 
Werk ervaring
  • 2013 : Zichtbare Onderneemster

  • 2006 : Praktijk Bieger (verlies, burnout, eetproblemen)

  • Oproepcoordinator bij Hospice groep Haarlem

  • Rouw & Verlies groepen Humanitas Haarlem

  • Sales & marketing bij Dr. Oetker

bottom of page