Je gevoeligheid is je Kracht

Ook ik heb geworsteld met mijn hoog sensitiviteit. 

 

Bij mij heeft de downside van gevoeligheid geleid tot eetproblemen en veel harder werken dan bij mijn gevoelige natuur past. Toen ik eenmaal van mijn gevoelige aard mijn kracht wist te maken, en er goed voor leerde zorgen - kwam ik in mijn kracht en ben ik nog meer mijn eigen pad gaan kiezen. En dat voelt heel goed. 

Ik weet nu dat ik nooit zo goed mijn werk als therapeut, coach zou kunnen doen als ik mij niet kan inleven in de gevoelens van anderen, als ik niet als aanvoelen wat er achter hun woorden schuil gaat.  Als ik niet al weet/voel wat iemand zelf misschien nog niet weet. En ik zou ook nooit meer anders willen zijn.

 

Maar, het is een lange weg geweest om liefdevol voor mezelf te worden. Als je eetproblemen hebt gehad, heb je een strenge innerlijke criticus ontwikkeld. Zelfliefde is iets wat je dan totaal niet kent.

 

Toen ik eenmaal deze liefde voor mijzelf ging voelen en dus ook mijn gevoeligheid als kracht ging zien, ontstond er vrijheid om mijzelf te zijn en mijzelf niet met andere mensen te hoeven vergelijken. Ik mag gevoelig zijn en ik mag mijn leven op mijn manier leven. Toen ik dat eenmaal kon, wilde in niets liever dan anderen helpen om ook liefde voor zichzelf te kunnen voelen en zichzelf te durven zijn. Vandaar mijn liefde voor het vak van coach en therapeut.

 

Naast deze praktijk ben ik ook coach voor coaches, en begeleid ik hen bij het opbouwen van een bloeiende praktijk via www.zichtbareonderneemster.nl.
Ik doe dat door hun essentie tevoor schijn te laten komen, en hen bij hun eigen wijsheid te brengen. Vandaar uit maken we een goed stappenplan.

Opleidingen 
Werk ervaring
  • 2013 : Zichtbare Onderneemster

  • 2006 : Praktijk Bieger (verlies, burnout, eetproblemen)

  • Oproepcoordinator bij Hospice groep Haarlem

  • Rouw & Verlies groepen Humanitas Haarlem

  • Sales & marketing bij Dr. Oetker

Native%20American_edited.jpg

Joan

BiegerlANDELIJK  COACH & THERAPEUTE

  • Instagram Social Icon
  • Praktijk Joan Bieger Eetstoornis
  • Joan Bieger Eetproblemen therapeute

eetproblemen haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

eetstoornissen omgeving haarlem 

eetstoornissen amsterdam

eetstoornis amsterdam 

Mijn blogs over gevoeligheid, emotie-eten en een goede relatie met jezelf, de mensen om je heen & je partner, ontvangen?

Meld je hier aan: 

eetproblemen omgeving haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

Praktijk Joan Bieger - Heemstede - Haarlem - Amsterdam

anorexia

boulimia

vreetbuien

emotionele eter

wie kan mij helpen met