top of page
lakeisha-bennett-znBJkXzo8ik-unsplash.jp

B.E.V.R.I.J.D. je leven van 

emotie eten
In 7 stappen een gezonde relatie met jezelf, voeding en je  lichaam

Lezers over het boek:

Jouw boek moet een best seller geworden! Geen strijd meer met eten, en 1 maat minder na 7 weken! - Marieke
 

Jouw boek is als een spiegel. Ik herken mezelf er in terug. Ik zie dat jij dingen doet, zoals snaaien toen je niet blij was in je baan, die ik zelf ook doe. Dit geeft mij eindelijk, na 20 jaar, hoop dat OOK ik van mijn eetbuien af kom. Sinds het werken met jou en het boek, heb ik geen enkele eetbui meer gehad en ben ik er ook niet meer bezig. Maar wel met wat ik wil  in mijn leven! 
 

De dialogen uit het boek helpen me erg om mezelf meer gerust te stellen en de situatie van een andere/begripvolle kant te bekijken. Ik was eerst erg onzeker over van alles en nog wat. Het is een oefening die ik nog vaak en lang kan gebruiken:). Mijn eetbuien zijn al lang geen eetbuien meer.

 

Joan Bieger boek bevrijd van emotie eten

Herken jij dit?
 

Voel je, merk je

 • dat je je schaamt voor jezelf hoe je met eten en je gewicht omgaat

 • het zo zat bent om steeds met eten en jezelf bezig te zijn: 24/7

 • dat je het gewoon niet snap waarom het niet lukt om af te vallen en verlost te zijn van de strijd met eten?
   

Wil jij ook graag:

 • een normale relatie met eten?

 • je niet meer schamen voor je eetpatroon of je lichaam of je gewicht

 • uit die cirkel van steeds hoop hebben en dat het toch weer niet lukt (maandag, 1 januari begin ik weer...)

 • trots zijn op jezelf, omdat je weer grip hebt op je eetgedrag en jezelf

  Neem dan nu mijn cadeautje voor jou aan: en vraag het 1e hoofdstuk gratis aan. 
  Zodat ook jij voorgoed van de strijd met je gewicht en je hoofd kan afkomen.


   

Recensies en 'over Joan': 

Het boek is zo aantrekkelijk en verzorgd, je hebt volgens mij over alles nagedacht, doorvoeld wat jij wilt doorgeven. Wat een rijkdom aan wijsheid en inzichten! Het  boek geeft veel tools, met veel voorbeelden en oefeningen, die zelfs fysiek voelbaar zijn. Door jouw liefdevolle taal in het boek en de ervaring die je met dit onderwerp hebt, is het voor mij veilig gebleken om andere delen van mijzelf aan het woord te laten en zelfs mijn ware Ik langzaam maar zeker, stapje voor stapje, de regie over mijn leven (weer) in handen te geven.' - Jeanette

Joan schrijft vanuit haar hart, deelt haar verhalen over emotie-eten en laat ook situaties uit de praktijk zien over cliënten die ze begeleid heeft. In het boek vind je praktische oefeningen waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Het is echt een aanrader als je blijvend van emotie-eten af wilt komen door te leren luisteren naar je lichaam en je liefdevol voor jezelf wilt zijn. –  Janna Koopman – Dietiste

 

"Wat een geweldig boek heb je geschreven, als meisje die opgegroeid is met een moeder die een emotie-eter was (en zijn we dat niet allemaal een beetje, en sommige een beetje veel) juich ik jouw initiatief van harte toe. Goede opbouw ook, je stappen, de oefeningen, je wijze maar toch laagdrempelige manier van schrijven. Mijn complimenten!" - Michelle


Joan is heel erg intuïtief en lekker down to earth❤️🎉 en ze heeft mooie oefeningen om de verbinding met m'n hart, essentie en kwaliteiten te versterken.
Daar hou ik van!  
- Wilma

Lees hier het Artikel in Mijn Geheim en hier in het Haarlems Dagblad

Ja, ik wil het boek!
Kosten: 22 euro (+ 3 euro verzendkosten).

Plus: OPTie gratis BEVRIJDINGS SESSIE VAN 20-minuten.

Maart 2021 - wat een compliment! Wat een compliment mijn boek staat op de 2e plek als beste boeken over emotieeten 

Wist jij dat.....het boek van Joan Bieger "Bevrijd je leven van emotie eten" op de 2e plek staat van de 8 beste boeken over emotie- & eetproblemen van 2021?

Wil je in 7 stappen leren hoe je een gezonde relatie met jezelf, voeding en je lichaam kunt opbouwen?

Dan is dit boek van Joan Bieger (Leiden, 1967) de juiste aankoop! Zij is de grondlegger van de succesvolle Zeven-stappen-methode, een methode waarmee je een leven kunt gaan leiden zonder eetproblemen en co-dependentie.

 

Haar werkwijze is betrokken, praktisch, down-to-earth, en met een vleugje spiritualiteit. Haar aanstekelijke humor en gave om achter de woorden te voelen en precies dat aan te reiken wat er nodig is, maakt dat het transformatieproces aan gang blijft.

Als geen ander weet zij hoe je emotie-eten kunt overwinnen, aangezien zij zelf eetproblemen heeft gehad, en deze succesvol heeft overwonnen. Met haar methode heeft ze al honderden andere vrouwen begeleid om ook hun eetproblemen te overwinnen.

In heb boek wordt je op een creatieve, luchtige en tegelijkertijd diepgaande manier meegenomen in de zeven stappen:

B – Bereidheid: Om hulp te vragen en het anders aan te gaan pakken.

E – Erkenning: Ik heb geen eetprobleem maar er zit een probleem eronder.

V – Verbinding: Je Ware Ik weer de regie over je leven laten hebben.

R – Rem : Je saboteurs leren herkennen en op het rechte pad brengen.

I – Intensiteit: Emotioneel stabieler worden door goed emotiebeheer.

J – Jezelf zijn en Mindful leren omgaan met jezelf: Ontdek de kracht in jezelf durven zijn en mindful in de wereld staan.

D – Door Dik en Dun je eigen beste vriendin: Jezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Jij doet ertoe.

Hierdoor blijf je stappen maken die nodig zijn om je emotie-eten onder controle te krijgen, vanuit een liefdevolle relatie met je ware ik. Klinkt dat niet goed…?

Dit geweldige boek van Joan Bieger is te krijgen voor maar 22 euro. Voor dat bedrag krijg je een 135 pagina’s tellende paperback, en bovendien een gloednieuwe versie. Maar er is meer goed nieuws, want op Bol zien wij dat 11 mensen dit boek tot nu toe hebben beoordeeld met 5 sterren gemiddeld. Dit betekent dus ook meteen dat zij alle 11 de maximale score hebben toegekend aan dit boek. Ga je voor Bevrijd je leven van emotie-eten van Joan Bieger, dan ga je dus voor een uitmuntend boek over emotie-eten!

bottom of page