top of page

anderen

Over mij - ALS Lovetribe Coach

Aan mezelf twijfelen, ik voelde me mislukt en ondergewaardeerd

Eline Blom van www.speelruimte-haptonomie over het Talententraject

Ik was afgestudeerd als haptotherapeut en dacht eigenlijk dat mijn praktijk vanzelf zou vollopen. Ik had er natuurlijk ook veel aan gedaan: samenwerkingsverbanden, website, netwerken…maar het had niet het effect wat ik wilde: namelijk veel cliënten. Ik begreep het niet want ik had hier zo vanuit mijn hart voor gekozen. En wat me ook frustreerde was dat ik het mooie werk om mensen dichter bij zichzelf te brengen niet kon doen.

Op een gegeven moment ging ik daardoor aan mezelf twijfelen. Ik voelde me mislukt en ondergewaardeerd: deed ik het wel goed, moet ik het anders doen, ligt het aan mij, is het niet de bedoeling?
Ik vond het ook moeilijk om een doelgroep te kiezen, en me duidelijk te profileren. Wat wilde ik nou echt betekenen?

Joan had zich inmiddels verdiept in marketing en het talentenspel, en ik zag dat het werkte bij haar. Dus ik ben ook het
talententraject bij haar gaan doen. En daar kwam ik in aanraking met mijn talenten en mijn missie, en dat heeft zoveel duidelijk gemaakt. Joan geloofde echt in mij en mijn kwaliteiten. Het voelde zo fijn om samen met haar op zoek te gaan naar mijn essentie. Op een diep niveau heeft me dat geraakt en me tot de kern van wat ik te bieden gebracht. Ik weet nu precies wat en waarom ik in mijn praktijk doe. Nu mijn richting helder is kan ik ook makkelijker keuzes maken. Ik zet de marketing nu veel gerichter en passend bij mij in. Zo is vanuit mijn talenten de nar en de geliefde de knuffeldokter ontstaan! Hierdoor kan ik op een speelse en luchtige manier mensen met mij in contact brengen. Dit geeft me enorm veel energie en vertrouwen. En het levert cliënten op!

Ik kan het talententraject echt aanraden als goede richtinggever op weg naar een bloeiende praktijk .

Ik zette niet de stappen voor mijn praktijk die ik graag wilde

Anouk Bannink, coach en communicatie trainer, van www.abc-c.nl over het Talententraject

Ik merkte dat ik niet de stappen maakte die ik graag wilde zetten voor mijn praktijk. Steeds als ik iets had bedacht, zoals mijn netwerk benaderen bijvoorbeeld, dan deed ik het toch niet. Ik was dan teleurgesteld in mezelf, en vond mezelf lui.

 

Door het talententraject ben ik ten eerste mijn talenten veel beter gaan zien en inzetten, en ten tweede ben ik erachter gekomen, waarom ik niet de dingen deed die mijn praktijk zichtbaar zouden maken….en nog belangrijker, ben ik ze nu wel gaan doen. Met name de transformatiesessie heeft mij heel erg geholpen in het meer zichtbaar worden.

1/3 meer omzet! Ik werd heel onzeker van Open Circles, ik ging steeds harder werken

Marijke de Vries - www.kunsttherapiehaarlem.nl

Ik had een paar ondernemers-trainingen gedaan gedaan o.a. bij de KVK & Open Circle. Helaas ging ik me hier door alle ondernemersplannen, en het gevoel van hard werken en heel veel moeten doen ervoor – me juist wanhopiger voelen, vermoeider en onbekwamer.
Ik wilde me zo graag succesvol en prettig voelen in mijn bedrijf.


Toen ik Joan tegenkwam, raakte haar intuïtieve & gevoelsmatige aanpak mij. Hoe zij het Talentenspel inzet om juist uit te gaan vanuit je unieke zelf. Vanuit je authenticiteit ben je tenslotte het meest geloofwaardig voor jezelf en voor de ander.

Toen Joan de zin uitsprak, namelijk dat “ondernemen de grootste inwijding is die je als mens kunt meemaken” was ik verkocht. Dat ik in het ondernemen juist mijn eigen angsten onder ogen komt en deze zelfs mag omarmen. Dat ik veel kan leren van mijn angsten en dat ik daarvoor voor mezelf en de ander steeds zichtbaarder wordt.

 Na het Talententraject voel ik mijn kracht steeds sterker worden. Al deze onbewuste lagen en gevoelens helpen mij mij te ontwikkelen tot een professioneel onderneemster.

Toen ik van het 1e Event  (Ik had het aan niemand verteld. Ik schaamde mij er voor vanuit mijn overtuiging dat ik alles zelf moet kunnen)  thuis kwam , zei mijn man: “wat is er met jou gebeurd? Ik heb je in tijden niet zo ontspannen en blij gezien.”

Dat heb ik wel geleerd:  dat ik vooral goed voor mezelf mag zorgen en mag vragen zonder bang te zijn. Dat ik mezelf waardevol mag vinden en mezelf toestaan dat te vragen, wat ik waard ben.

Hierdoor kan ik iets minder hard gaan werken en meer ruimte beleven om mijn innerlijk te voeden.

 

Ik volg nu het 9-maanden Traject en van de eerste 4 maanden heb ik geleerd hoe ik meer ontspanning in mijn bedrijfsvoering kan beleven. En dat oncomfortabele gevoelens best veel goeds kunnen opleveren. Dat was niet een makkelijk weggetje, ik moest mij drijfveren en angsten nog eens goed in de ogen kijken. Ik leer nu hoe met meer focus en discipline en in mijn eigen ritme en tempo ik mijn weg kan uitstippelen zonder mijzelf daarbij te kort te doen.

En….. ik heb ook nog eens het afgelopen jaar 1/3 meer omzet gedraaid dan vorig jaar. Dank je wel!

Please reload

bottom of page