top of page
Copy of Untitled-5.jpg

Leer Verdiepende dialogen schrijven & Vind de stem van je ware Ik - Reparenting YOurself

MAsterclass zaterdag 29 januari 2022  
13.00 tot 15.00 
vind je meest krachtige, compassievolle, daadkrachtige
stem - Reparent yourself

 

   Voel je, merk je: 

 • dat je veel piekert, en in je hoofd zit

 • je gejaagd voelt en weinig ruimte ervaart

 • je een beetje slachtofferig, nukkig, sacherijnig voelt. 

 • je meer snaait dan je zou willen, of ander 'verslavingsgevoelig' gedrag hebt.

 • dat je vast zit, stil valt, blokkeert, of juist in de versnelling/strijd stand bent

  Dit kan een teken zijn, dat er een saboteur of jonger deel in jezelf zit, dat aandacht van jou nodig heeft. Iets wat je niet durft te voelen, of niet durft te zeggen, laat zich vaak zien in bovenstaande geblokkeerde energie. Er zit dan strijd in jou.

  Hoe zou het zijn: 

 • om die energie weer te laten stromen?

 • een manier te leren die jou altijd helpt om je eigen beste vriendin, coach te worden?

 • om de regie, richting en balans weer te voelen?

 • om kennis te maken met zowel de vrouwelijke als de mannelijke energie in jezelf, en van daaruit te gaan leven (zie mijn blog)
   

Vind de stem van je ware ik
Vaak hebben we niet geleerd hoe we krachtig, compassievol op onszelf kunnen reageren. We hebben voorbeelden van of te veel met wilskracht/hardwerken (overtrokken mannelijke energie) of we zijn te zijig, te meebewegend (te weinig begrenzend). In deze masterclass gaan we samen dialogen schrijven, en ik ga er paar met jullie oefenen/voordoen met behulp van ZOOM (Dit is een soort van online klasje, waar je met elkaar kan praten, je kan anoniem blijven als je wilt). Door voorbeelden van anderen ook te horen en te zien, krijg je er veel beter contact mee. Dit proces van je eigen stem vinden, is een proces van een aantal weken, maanden, jaren. Omdat we vaak niet onze eigen stem mochten spreken als kind, jong volwassen. We zijn ons gaan aanpassen, we zijn niet meer zichtbaar geworden uit angst voor afwijzing, ruzie, verwijdering.
Ik wil je graag helpen ervaren dat je juist harmonie, rust, verbinding krijgt door het schrijven van deze dialogen. 
 

"Ik voel zoveel rust in mijn hoofd" is de meest gebruikte zin die ik terughoor na een sessie.

IN DE 1,5 UUR DURENDE masterclass krijg je een uitleg plus de gelegenheid om dialogen te oefenen, en daar ook vragen over te stellen. Ik deel voorbeelden, coach 1 of 2 mensen bij het schrijven, waardoor jij ook inspiratie en inzicht krijgt. 


Deze masterclass maakt deel uit van de Bevrijd Leven Methode®.
Ik geloof in de kracht van een groep en gelijkgestemden mensen. Individueel krijg ik dat 'niet voor elkaar' wat je wel samen en met een groep kan bereiken. Kom je het ervaren?

"Ervaren dat ik niet de enige ben die met bepaalde zaken worstelt, is zo fijn! We hebben veel gelachen, en gaf veel lichtheid. Ik neem de dingen wat minder serieus na de workshop en dat geeft lucht!"- Eveline

francisfrionnetportraitsARMEN.jpg

WAT BIEDT DE masterclass
Leer Dialogen schrijven & Vind de stem van je ware ik op zaterdag 29januari 2022

 (13 tot 15.00 uur)
 

 • 2 uur durende masterclass van 13 tot 15.00 uur 
   

 • Je gaat het verschil leren onderscheiden tussen het kritische stemmetje, het denken in je hoofd, en je Ware Ik.
  Onze Ware Ik huist meer in ons lichaam, is krachtig, heeft compassie en weet de juiste dingen te zeggen en te doen. En het leuke is, door met haar te schrijven, kom je automatisch in contact met haar. Doe je mee?

   

 • Contact met andere vrouwen die met ditzelfde thema/uitdaging zitten en hier in willen groeien. Je kan je gezicht afschermen tijdens de masterclass, maar ik nodig je uit JUIST jezelf te laten zien.
   

Investering: 25 euro

Je krijgt een mooie hand-out van 19 pagina's.

De dialoog schrijven heeft me erg veel inzicht gegeven wat me rust geeft en waardoor ik me krachtig voel.

 

​Annemieke: 'Ik vind het fijn te voelen wat een kracht er vrij komt als je een groep vrouwen bij elkaar zet. Fijn om te voelen dat je onderdeel bent van een groep, dat je niet alleen staat. Ik heb ontdekt dat ik anderen nodig heb om me licht te voelen!'

Ingrid: "Na het 7 weken traject gebruik ik de dialogen, het mediteren, het stilstaan bij hoe ik mezelf voel en het opkomen voor mezelf - het meest. Je haalt de punten eruit die voor mij belangrijk zijn, en daar kan ik dan zelf mee aan de slag. Het is allemaal heel duidelijk en overzichtelijk. 

Laatst had ik geen zin om op te ruimen, ik schreef een dialoog, en heb vervolgens een lekkere dag gehad, omdat ik wel ben gaan opruimen. En...ik heb geen eetbuien meer!'​

Ja, ik meld mij aan!
bottom of page