top of page

Train de trainer  B.E.V.R.I.J.D. je leven van emotie eten

zodat je als coach/therapeut/dietist zelf clienten hier mee kan helpen

Is het jouw passie om zelf cliënten met eetproblemen te begeleiden? Maar heb je nog meer tools/handvaten nodig?


En:

 • Ben je dietiste? Therapeut of coach?

 • Hebben jouw cliënten eetproblemen of wil je graag met deze doelgroep werken?

 • Ben je ervaringsdeskundige? Heb je zelf eetproblemen gehad en ligt jouw passie bij deze doelgroep, omdat je ook weet hoe het fijn het is om je vrij te voelen?

 • Zoek je nog handvaten, tools?

 • Lijkt het je fijn om meer inzicht te krijgen in de dynamiek achter de eetproblemen?

 

Emotie eten is een inmiddels een wijd verbreid probleem, wat niet alleen zorgt voor heel veel schaamte en moedeloosheid, maar ook dat mensen niet het leven kunnen leiden wat ze werkelijk willen.

Mijn boek en methode helpt mensen om tot de kern te komen, en het lijkt me dan ook fantastisch als je met jouw cliënten de BEVRIJD je Leven Methode zou doorlopen. Omdat ik weet dat die werkt!

Ik heb daarvoor een training gemaakt om jou de ins-en outs van mijn aanpak te leren, zodat je met meer zelfvertrouwen en kennis het boek kan gaan gebruiken om mensen met emotie-eten te gaan begeleiden.

Daarvoor maken we eerst een afspraak voor een (telefonische) intake, zodat we goed samen kunnen kijken of de methode bij je past. Zodat het voor iedereen een goede aansluiting is.

Als voorbereiding voor de training heb je  H1 t/m H4 gelezen. Zo doorloop je zelf of met een client de 7 stappen/hoofdstukken van de B.E.V.R.I.J.D. Leven Methode (je kan de methode ook voor iets andere blokkade in je leven gebruiken)
 

Op de training (verspreid over 2 dagdelen) ga ik dieper in op de stof en de theorie erachter. Zodat je alle ins-en outs leert. En je zelfverzekerd er mee aan de slag kan.
 

2-dagdelen Train de trainer

 • Wanneer: 2 x 3 uur in overleg 
   

 • Data: in overleg
   

 •  Investering
  169 euro (ex BTW) Plus bonus: online programma er gratis bij.

  Het programma is gebaseerd op 7 sleutels, die de basis vormen voor een probleemloze relatie met eten. Deze methode is gebaseerd op 15 jaar ervaring werken met vrouwen met eetproblemen. Deze 7 stappen leiden van Controle naar Vertrouwen. Ben je er klaar voor om dit te gaan doorgeven? 
  En zo ook je praktijk uit te bouwen en je klanten beter te helpen?
   

 • Plus: ik kan mensen naar jou doorverwijzen
   

 • Door mijn opleiding als Facilitator/trainer in 2019 ben ik ook opgeleidt tot het begeleiden/trainen van coaches/mensen in dit vak.
   

Ja, ik wil graag een (telefonische) intake gesprek plannen
VKJoanBieger.jpg
bottom of page