top of page

Gratis inspiratie uurtje bevrijd je leven van emotie eten

2aaa0f4d-e7e1-45c5-b230-6ed1f88f30b2.JPG
B.E.V.R.I.J.D JE LEVEN VAN EMOTIE ETEN -
in 7 stappen een GEZONDE RELATIE MET JE ZELF, VOEDING & JE LICHAAM. 

Met o.a. de link met een ontregeld zenuwstelsel en emotie-eten of ander copings gedrag.
Gratis online inspiratie uurtje
Data:  Woensdag 31 januari 2024 om 10 uur of zaterdag 3 februari om 13 uur
(schrijf je ook in, als je niet kan, dan krijg je ook andere data of de opname toegestuurd)
 

Heb jij al veel geprobeerd?
 

 • Bijna alle dieeten gevolgd. Steeds opnieuw begonnen: 1 januari 2024? Maandag?

 • Ben je (nog) strenger voor jezelf geweest: 'hup die knop moet om'
  Of ben je juist gaan opgeven: "laat maar, bij mij werkt het toch niet'
  Naar een dietiste, personal trainer, sportschool (meer bewegen) geweest?

 • Of misschien heb je gewoon de hoop opgegeven en je genen de schuld gegeven. ‘Overgewicht lijkt in de familie te zitten.’

  En is dit wat blijft:

 • Je blijft je ellendig voelen, onzeker, gevuld met schaamte en frustratie. En je hebt zo'n verlangen om van je eetbuien af te komen, en niet 24/7 met eten en je gewicht bezig te zijn! Je fit, vrij en zelfverzekerd te voelen. Elke vrouw wil zich goed voelen in haar lijf, haar vrouwelijkheid leven, dan ziet je leven er ook zo anders uit. Blij, stralend, verbonden met de mensen om je heen in plaats van in je eigen teruggetrokken wereldje.

  Maar hoe kom je daar? Je weet niet hoe je de eetbuien en het emotie eten kan stoppen....Je hebt al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel werken.....

  Het vreet aan je zelfvertrouwen. 'Zou er iets mis zijn met jou? - Waarom lukt het anderen wel?
  Maar voor je de hoop echt opgeeft. Het is mij ook gelukt! En met jou 100-en vrouwen die ik met de 7 stappen uit mijn boek Bevrijd je leven van emotie eten heb kunnen helpen.

  Wat nou als je het ontbrekende puzzelstukje hebt gemist? Wat als er een gebied is dat je over het hoofd hebt gezien en dat je uiteindelijk zal helpen om je haat/liefde verhouding met eten en je gewicht op te lossen – zodat die strijd verleden tijd wordt?

  In het Gratis Inspiratie Uurtje, deel ik de stappen uit het boek Bevrijd je leven van emotie-eten, doe je mee? Deze keer gaat die expiciet over hoe je jezelf beter kan leren reguleren met kleine oefeningen, in plaats van met emotie-eten. 

  Data: Woensdag 31 januari 2024 10 uur of zaterdag 3 februari om 13 uur
  (schrijf je ook in, als je niet kan, dan krijg je een andere mogelijkheid of opname toegestuurd)

  Na je aanmelding krijg je een emotie-eten test toegemaild, alsook het 1e hoofdtuk, die kan je dan beide doen, als voorbereiding op de training.   

'Ik heb de training uitgebreid doorgenomen en wist daardoor al snel een stuk beter waar mijn issue zat. Omdat ik het zelf beter wist, vond ik het opeens ook veel makkelijker om met mijn ouders te bespreken, die het super goed opnamen!
Ik heb de training daarna nog een keer samen met mijn moeder gedaan zodat zij ook goed snapte hoe ik over bepaalde dingen dacht en hoe het in mijn hoofd zit als het op 'eet schema's' aankomt. Heel erg bedankt hiervoor, zonder de training weet ik niet of ik het zo makkelijk bespreekbaar had gemaakt!'

 

Tijdens dit online inspiratie uurtje, ontdek jij: 

 • Hoe je de '1 januari of Maandag begin ik weer.... - Nooit meer koolhydraten' achter je kan laten. En leert luisteren naar je eigen intuitie wat bij jou past qua eetpatroon.

 • De 'werkelijke' reden van je emotie-eten, en dus ook hoe je er in het vervolg mee kan omgaan

 • Hoe veel stress in je leven, voor een ontregeld zenuwstelsel kan zorgen, en hoe veel vrouwen zichzelf (onbewust) reguleren met eten.

 • Waarom juist vrouwen die 'zorgers' zijn en in helpende beroepen werken, emotie-eten

 • En nog meer behulpzame informatie en tools, waardoor jij weer de regie krijgt over je eten, je lichaam, en je je weer een stralende vrouw kan gaan voelen.

Ella, 19 jaar : 'Ik heb de training uitgebreid doorgenomen en wist daardoor al snel een stuk beter waar mijn issue zat. Er is 1 oefening die ik nu elke dag doe, en dat helpt me enorm '

 

Dus....heb je veel stress, life events meegemaakt, en zit je veel in de freeze/flight/fight of Please…….en heb je last van bijvoorbeeld:
sl
echt slapen, veel gedachten, buikklachten, hoofdpijn/spierspanning en gedoe met eten en je je gewicht? En zit je makkelijk in de overdrive/frustratie of juist in de bevriezing/terugtrekking. Heb je hierdoor gedoe ook in relaties (mijn andere specialisatie)?
 

Dan is dit gratis online inspiratie uurtje echt hulpzaam voor jou.

Doe je mee? Woensdag 31 januari om 10 uur of zaterdag 3 februari om 13 uur.

bottom of page