top of page

Bevrijd je vrouwelijke kracht - doorbreek je herhalende patronen - en leeff je liefste leven
 

2-daagse Bevrijd je vrouwelijke kracht - doorbreek je herhalende patronen en leeff je liefste leven (qua werk,relaties, gezondheid)op 20/21 april 2024  wilt

Ik wil je graag voor iets uitnodigen, wat ik speciaal voor jou heb gemaakt! Voor de hooggevoelige, krachtige vrouw, die nog meer op haar innerlijke wijsheid en sensitiviteit wil leren vertrouwen, zodat ze een leven leidt wat helemaal bij haar diepste verlangens past. Twee dagen van 10 tot 16 uur; HSP-stijl - in Flow Plaza Haarlem.
 

Het is kleinschalig, intiem. Nu belangrijker dan ooit dat we in onze kracht zitten. Vaak hebben we geen goed rolmodel in ons eigen gezin gehad van vrouwelijke kracht en/of heb je misschien een moederwond?
 

Dit is inmiddels de 6e keer dat ik dit traject geef, en is voortgekomen uit mijn Feminine Power Opleiding bij Claire Zammit in Amerika. Het ligt mij na aan het hart en ik denk jou, binnenkort ook!

Herken jij ook in jezelf:
Een disbalans van vrouwelijke en mannelijke energie? Bijvoorbeeld:

 • Doe je dingen op wilskracht, door hard te werken? Heb je veel discipline en daadkracht? Heb je de controle, ‘de broek aan’ in huis/de relatie?

 • Of ben je juist ‘verspreid’ in je energie – waai je met de winden mee? Verlies je makkelijk je focus, dat wat jij wilt. (B.v. als iemand je nodig heeft, iets van je wil). Ben je eigenlijk te zij-ig😊

 • Heb je bepaalde hardnekkige patronen, gebeurtenissen/dingen, die steeds terugkomen. Bijvoorbeeld:

 • Je valt op de ‘verkeerde’ partners en/of loopt tegen dezelfde patronen aan in je relatie of relaties

 • Je wilt graag zinvol werk doen, ander werk of voor jezelf beginnen, maar je durft het niet of weet niet hoe

 • Je bent erg kritisch naar jezelf (en naar anderen?) ….

 • Je bent succesvol, maar ervaart van binnen ontrust, onvrede of een verlangen naar meer, maar wat….mensen ervaren jou als rustig, maar van binnen heb je een heel druk hoofd en veel onrust

 • Het lukt je niet om door je ‘innerlijke’ glazen plafond te breken of je botst steeds tegen onmogelijkheden aan in je jezelf of organisatie

 • Je bent hoog-gevoelig, en blijft het een uitdaging vinden om je energie op peil te houden, ook al kunt je best veel aan. Je bent gevoelig voor de mening van anderen en/of hebt een oordeel over je eigen sensitiviteit waardoor je je zelf niet echt eert en waardeert en de giften die horen bij het sensitief zijn

 • Je neemt je voor om te mediteren, te sporten/bewegen, gezond te eten, maar het lukt gewoon niet

 • Je bent wel succesvol op een gebied, maar niet op andere terreinen als je relatie met je je partner, je eigen bedrijf/praktijk, je carrière, overvloed en geld, afvallen of welzijn, zelf/vertrouwen, zichtbaarheid).

 • Heb je ook een verlangen naar meer, naar meer bloeien en bijdragen in je bestaan?

 

Herken jij dit? En weet, voel je dat je ook meer in huis hebt. En wil je van dat gedoe, die ballast af.
Uit je hoofd in je lichaam komen? Dicht bij jezelf? Vertrouwen op je eigen gevoel en koers? Rust en ruimte en gedragenheid voelen? Plezier hebben EN resultaat halen?

Misschien is dan de Vrouwelijke Manier van Creëren, echt wat voor jou, ik zou het super vinden als je erbij zou zijn. In mijn Bevrijd Leven Methode komen al veel oefeningen en gedachtegoed hieruit voort, maar de magie van een groep is vaak een 1 + 1 = 3.
Mijn ervaring is – juist – met een groepje Vrouwen hier 2 dagen aan werken, kan sterker zijn, dan 1 op 1 sessies doen, het is een prachtige aanvulling.

In de tweedaagse onderzoeken we hoe we de belangrijkste 3 blokkades kunnen transformeren en gaan we aan de slag met een verlangen van jou, waar je steeds hetzelfde patroon in tegenkomt. Misschien ben je onderneemster/therapeut en kom je maar niet uit de verf, stel je steeds dingen uit, blijf je onzichtbaar. Blijf je je werk vooropstellen in plaats van je relatie. Of wil je een diepere spirituele verbinding ervaren. Blijf je tegen gezondheidsissues aanlopen? Al dan niet emotie-eten? Te veel bezig met de ander in plaats van jezelf?
 

We gaan met 1 of verlangens werken uit 1 van de onderstaande levensgebieden:  

 1. Relaties/ de liefde

 2. Werk/ ZZP’er

 3. Welzijn/ vitaliteit/ gezondheid

 4. Welvaart/ Geld/ Succes/

 5. (Zelf) Vertrouwen, je Zeker voelen over jezelf

 6. Spiritualiteit (je meer verbonden/gedragen voelen door iets groters dan jij)

 7. Creativiteit

 8. Je roeping/missie
   

Wat bijzonder is van de vrouwelijke manier van werken, is dat we gaan werken met je verlangen wat het meest ‘rijp’ is, waar de meest energie op zit. Misschien kan je al even invoelen of je op 1 van deze thema’s meer Flow zou willen voelen? Steeds tegen hetzelfde patroon aanloopt.
 

De mannelijke manier van manifesteren is geneigd om dingen vanuit het hoofd te doen: ‘ik wil dit, dus doe ik dat. Ik wil afvallen, dus ik doe een dieet, of ik sporten.’
Maar het kan zijn, dat er een ander verlangen, belangrijker is. En dat de sleutel in jezelf ligt in plaats van (alleen) een actieplan.
 

Zo was mijn verlangen om een relatie te hebben die GREAT was in plaats van GOOD, belangrijker dan, marketing te doen voor mijn boek. Het samen gevoel wat ik hierdoor heb gekregen, heeft mij veel gelukkig gemaakt, waardoor het in mij stroomt, en de mensen ook naar mij toe stromen. En ik minder aan marketing hoef te doen.
 

En zo kan dat ook voor jou werken. Misschien heb je je met je hoofd op het ‘verkeerde’ verlangen gericht, en is er een ander verlangen veel meer rijp en nodig voor jou om je echt blij, gelukkig en vervuld te voelen.
 

Als je je verlangen helder hebt, gaan we onderzoeken op diepgaand niveau wat jou in de weg staat. Dieper dan je je ooit hebt kunnen voorstellen. En er gebeurt iets magisch als we dat samen met een groep vrouwen doen. We zijn als spiegels voor elkaar…en het kan zomaar zijn dat je door een andere vrouw een inzicht krijgt wat je nooit in je eentje, of in een 1-op-1 sessie/gesprek had gekregen. 

Waarin je kunt ervaren hoe het is om elkaar echt te steunen, hulp te vragen, en te kunnen ontvangen. Dit vanuit gelijkwaardigheid in plaats van concurrentie, elkaar steunen vanuit zachte kracht in plaats van slachtoffer en redder, vanuit gelijkwaardigheid.
 

En dat is de magie van Feminine Power.
Samen ben je zoveel sterker, en wij vrouwen zijn van oudsher gewend om in groepsverband te leven, om samen te koken, samen te zijn, samen te creëren. Je kent dit al, dit is al wie jij bent. Het maakt het ook mogelijk om dit makkelijker vorm te geven met mensen om je heen.

Vanuit je verlangen, en helder te hebben wat je in de weg staat – ga ik je kennis laten maken met je 3 krachtbronnen.

 1. Je verbinding met jezelf - (1e maand van het traject)

 2. Je verbinding met iets groters dan jij (2e maand van het traject)

 3. Je verbinding met de met de mensen om je heen (3e maand van het traject)
   

Deze ook bij andere vrouwen ervaren is verdiepend en krachtig voor het voelen van je eigen krachtbronnen. 

WAT BIEDT Deze 2 DAAGSE JOU? 
Op 20 & 21 april2024
 in Haarlem
(behalve richting, eigenliefde en focus).
 

We gaan beweging brengen, in de o, zo hardnekkig patronen die we in ons hebben:

 • Van ‘meer zorg voor de ander hebben’- naar zorg voor jou en zorg voor de ander

 • Van ‘hard werken’ naar ‘ontspannen leven’

 • Van ‘dingen alleen doen’ naar ‘samen een werking hebben’ (in je relatie, op je werk)

 • Van je ‘alleen voelen, naar je gedragen voelen’

 • Van ‘ongezonde keuzes’ – naar ‘een gezond ritme in je leven’

 • Van onvrij naar vrij, van vastzitten naar stromen….
   

Heb je een dominante moeder gehad of juist een onzichtbare/afwezige moeder, dan is de kans groot dat je geen ‘goed’ vrouwelijk rolmodel hebt gehad, en er nog veel mooie dingen te leren zijn om vanuit vrouwelijk leiderschap je leven vorm te geven.

Het ‘vrouw-zijn’ is dan misschien nog wat ‘slapend’ of ‘verstoord’. Hoe doe je dat vanuit Zachte Kracht de regie over je leven en de mensen om je heen voelen? Dat gaan we leren!

Volg je innerlijke oproep
Als jij een verlangen hebt op 1 van de 8 gebieden, en wil je daar in 2023 echt een duurzame verandering in creëren? Verlang je naar meer vrouwelijkheid, plezier, sjeu, samenzijn, en ‘succes’ (dat dingen ook daadwerkelijk lukken/slagen) op een bepaald gebied.

‘Ik wist niet dat ik eigenlijk best eenzaam was, terwijl ik zoveel mensen om me heen heb’- ik vond het heel bijzonder dat een cliënt dat laatst zei, nadat we de oefening met de 3 krachtbronnen hadden gedaan.
 

Ja, we zijn vaak onbewust eenzamer dan nodig is. Er is zoveel samenzijn en support mogelijk, en daar wil ik je deze 2 dagen in meenemen..

Ik ontvang je heel graag in het mooie:
Flow Plaza in Haarlem op Zaterdag en zondag 20 & 21 april 2024 van 10.00 tot 16.00 uur.

Investering: 299 euro. Als je een vriendin meeneemt, wordt het voor allebei 249 euro.

 

Lunch: Ik zorg voor een lekkere soep; broodjes & smeersels eventueel zelf meenemen.
Koffie/thee en gezond lekkers wordt voor gezorgd

Kijk hier of je de investering via je zorgverzekeraar terug kan krijgen.

Je kan hier een praktisch voorbeeld lezen van wat het voor mij heeft veranderd in mijn leven (blz 4)


Reacties: deelnemers: Eveline Broekhuizen (schrijfcoach): 

Bedankt, Joan Bieger, en alle deelnemers, dat ik dit weekend samen met jullie een boeket mocht vormen en dat ieder van ons krachtiger is gaan stralen vanuit een helder verlangen.

ML: ‘Ik dacht dat ik niet genoeg ‘man’ was om mijn bedrijf te kunnen laten groeien. Tijdens het weekend voelde ik mijn mannelijke energie weer stromen, niet op een harde manier, maar vanuit zachtheid. De kracht van de vrouwengroep heeft indruk op me gemaakt. Dank je, Joan, voor dit ‘Anker’- moment en jouw warme en kundige begeleiding.
Ik heb nu koers, en daar ben ik heel blij mee!’    

Bar: De workshop die ik heb gevolgd bij jou in november was heel bijzonder.  In de uitnodiging stond "het doorbreken van oude patronen". Iets waar ik, vanuit mijn eetstoornisverleden, al lange tijd mee bezig ben. Verschillende lagen zijn inmiddels afgepeld, ik heb een mooie groei doorgemaakt. Wat me in de uitnodiging vooral aansprak was het doorbreken van patronen vanuit power, de toekomst te benaderen vanuit innerlijke kracht. En daar lag het accent ook op tijdens de workshop. Ik heb heel krachtige intenties kunnen neerzetten en diep kunnen voelen (nog steeds). Wilskracht en slachtofferschap heb ik (grotendeels) achter me gelaten tijdens de workshop. Dankzij de inspirerende en kundige leiding van jou, maar ook de krachtige/fijne groep. Ik denk dat ik daardoor weer mooie stappen heb kunnen zetten: het was heel  motiverend en vooral vol powerrrr. 

'Ík begrijp nu pas echt wat er onder mijn emotie-eten zit, namelijk dat ik een mechanisme heb van me terugtrekken/vermijden als ik me niet goed voel, hierdoor verzand ik ook vaker in emotie-eten. De retraite heeft me echt een boost vooruit gegeven, ik ben nu eindelijk compassievoller naar mezelf en maak nu betere keuzes, iets wat hiervoor niet lukte. Het contact met gelijk-gestemden was goud, eindelijk voel ik me niet anders, maar gelijkwaardig, gehoord en gezien

Yessss.....
 
BoeklanceringGodesses.jpg

bottom of page