Recent Posts
Starters Kit voor Sensitieve Onderneemsters

Je verborgen verhaal

Iedereen heeft wel een verborgen verhaal. Dat verborgen stukje in onszelf waar we liever niet naar kijken, wat we wegstoppen. Vrijdag deed ik met Chris (mijn man) mee aan een Familieopstellingen dag 'Geld verdienen met je Roeping'.

Daar werd ik 2x gevraagd om het ‘verborgen verhaal’ van iemand te zijn. Ik ging klein gebogen, verstopt ergens zitten in de zaal, en ik ervoer hoe het was dat niemand naar me keek, al helemaal niet diegene van wie ik het verborgen verhaal was.

Alles in mij riep (als verborgen verhaal): "Je hoeft alleen maar even naar me te kijken, me te zien, dan voel ik me gezien".

Ik realiseerde me weer, dat dit voor mij een ongelofelijk belangrijke motivator is om mijn werk als therapeut, coach te doen.

Het is de reden dat ik het forum voor eetproblemen op heb opgericht – om vrouwen met eetproblemen te helpen hun verborgen verhaal naar buiten te brengen.

En ook de zichtbare Onderneemster: wat is jouw verborgen verhaal (mess) & wat is jouw Message hierdoor? En welk verborgen verhaal houdt jou tegen om jouw verhaal te delen? Om jouw passie te leven?

Alles wat zich niet gezien voelt gaat trekken, duwen, saboteren, stil leggen – zorgt dat het niet stroomt in jouw leven. Het voelt niet integer, niet fijn naar jezelf toe.

En dat het Haarlems Dagblad dan aandacht besteedt aan het Forum voor Eetproblemen, en zo de maatschappij helpt om verborgen verhalen – zichtbaar te maken – maakt mij dankbaar. Dat kan toch allemaal geen toeval zijn:)

Wat is jouw verborgen verhaal? Verhalen? Als dat eetproblemen zijn, is het forum misschien een mooie stap voor jou. Je kan er hier alles over lezen & je 1e maand is helemaal gratis, zodat je het gewoon kan uitproberen.

  • Instagram Social Icon
  • Praktijk Joan Bieger Eetstoornis
  • Joan Bieger Eetproblemen therapeute

eetproblemen haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

eetstoornissen omgeving haarlem 

eetstoornissen amsterdam

eetstoornis amsterdam 

Mijn blogs over gevoeligheid, emotie-eten en een goede relatie met jezelf, de mensen om je heen & je partner, ontvangen?

Meld je hier aan: 

eetproblemen omgeving haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

Praktijk Joan Bieger - Heemstede - Haarlem - Amsterdam

anorexia

boulimia

vreetbuien

emotionele eter

wie kan mij helpen met