Recent Posts
Starters Kit voor Sensitieve Onderneemsters

Als je bang bent, voor weer een teleurstelling

“Ik wil zo graag nog een paar kilo’s kwijt voor de zomer” zei een cliënte tegen me. Omdat ze al zoveel teleurstellingen op het gebied had van (blijvend) afvallen durfde ze het nauwelijks uit te spreken… Hoe is dat bij jou? Hoe vaak ben jij begonnen met een nieuw dieet, geen koolhydraten meer, een nieuwe poging, wel of niet Weightwatchers doen? En hoe vaak ben jij teleurgesteld raakt? En wat heeft dat met jou gedaan? Misschien ben je wel heel hard over jezelf geworden, schaam je je, voel je je zwak. Bang voor weer een teleurstelling Teleurstellingen werken net als het hondje van Pavlov: we worden huiverig, en alleen al het idee er aan, maakt dat we ons terugtrekken. Wie wil er tenslotte weer een teleurstelling? Of misschien doe je wel net alsof je het niet meer belangrijk vindt. Heb je het opgegeven. Of ben je juist super hard gaan vechten. Ik moedigde mijn dappere client aan, om juist naar haar verlangen toe te ademen. Juist haar verlangen te voelen dat ze zo graag wil dat haar buitenkant met haar innerlijke groei matcht. Dat ze die leuke zomerjurkjes kan dragen. Dat ze de ballast kwijt is. Ze ging steeds meer stralen! Hoe is dat bij jou? Durf jij naar je verlangens toe te ademen, ze juist in je lichaam te voelen. Ze diep in te ademen, te voelen hoe graag je het wilt. Ook al ben je teleurgesteld geweest. Ook al heb je de neiging om je af te sluiten. Zelf ben ik wel 100 keer opnieuw begonnen met calorieën tellen, mediteren. Je kracht ligt: ‘ in het steeds opnieuw beginnen, hulp vragen, een goede structuur hebben, het samen doen met mensen met hetzelfde verlangen. ‘ Er is altijd een weg! Geef dus nooit op. Het kan zijn dat er nog 1 puzzelstukje ontbreekt, waardoor het jou nog niet gelukt is. Have Faith & Believe in Yourself. Ik daagde haar uit om haar verlangen te delen in de groep Samen Slagen bij Emotie-eten (de geheime Facebook groep), en spontaan haakte een aantal mensen aan. Samen deden ze de Challenge: (ver) licht de zomer in! Je kan ook meedoen met deze 21-daagse Challenge, om een duurzame verandering in je levensstijl te realiseren. Ik geloof echt dat door dingen samen te doen, een stok achter de deur te hebben, hulp in te schakelen, en het ook leuk en licht te houden, je resultaten haalt. Zo heb ik ook mijn boek afgekregen. Eigenlijk alles wat ik graag wilde in mijn leven.

Wil jij leren hoe je ongezonde gewoontes kunt doorbreken en verbonden, krachtig en energiek door het leven kan gaan?

Kijk dan eens of onze "Challenge In 21 dagen een duurzame verandering in je levensstijl, Voeding - Beweging – Ontspanning - (Veer)kracht" iets voor jou is. Of het "Bevrijd je leven Traject.", waarmee je voorgoed met je emotie-eten / co-dependentie afrekent. Werk je liever aan patronen die een liefdevolle relatie met je partner in de weg staan. Ga dan mee op reis tijdens een Terug Naar de Liefde Traject, zodat je je weer veilig, voldaan en verbonden met elkaar voelt.

  • Instagram Social Icon
  • Praktijk Joan Bieger Eetstoornis
  • Joan Bieger Eetproblemen therapeute

eetproblemen haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

eetstoornissen omgeving haarlem 

eetstoornissen amsterdam

eetstoornis amsterdam 

Mijn blogs over gevoeligheid, emotie-eten en een goede relatie met jezelf, de mensen om je heen & je partner, ontvangen?

Meld je hier aan: 

eetproblemen omgeving haarlem    

eetprobleem amsterdam 

eetprobleem omgeving haarlem

eetstoornis omgeving haarlem

Praktijk Joan Bieger - Heemstede - Haarlem - Amsterdam

anorexia

boulimia

vreetbuien

emotionele eter

wie kan mij helpen met